Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikony ulepszaczy, ryb, roślin itp

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364841947-U247153.jpg

Przedstawiam dużą paczkę zawierającą około 100 ulepszaczy, roślin, czy też ryb, które można wykorzystać na swoim serwerze.

Paczka zawiera plik psd, który jest możliwy do otworzenia poprzez program Adobe Photoshop, jak i GIMP.

Dodatkowo również pliki TGA.

Pozdrawiam.

http://www41.zippyshare.com/v/30445400/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/e731e29ac7f0f686e29cd56bcb2f62affd852808d723d0d6ffb28a39aa116408/analysis/1364842163/
Opublikowano

Fajne :), tylko nie wiem po co PSD skoro osoba ktora to uzywa nie ma pojecia o grafike jak np. ja to na 100% nie uzyje tego xD

LAJK

Są osoby, które mają minimalne pojęcie na temat tego programu, czy też GIMP, więc mogą bez problemu wtedy taki jeden itemek lekko modyfikować. Np zmieniać jego kolor, co wymaga jednego kliknięcia myszką ;-)

Opublikowano

Boskie! :) Ty masz talent, ale jak widzę to się ładnie nudzisz w domu... więc może tak sygnaturke byś mi zrobiła?:D

Dobra, co do tematu jak pisałem, nic dodać nic ująć... ale te dynie to rozwalają system:D

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@haRnasiek.

No, dyńki fajne :D

Nie chce mi się sprawdzać, ale te czaszki są też niezłe :D Kilka, poobracane lekko. Na pewno części przedmiotów użyję. Tylko szkoda, że tak mało rybek. Pozamieniałbym ze wszystkimi, żeby odświeżyć ich wygląd ;D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Bardzo fajne icon. Przydadzą mi się na pewno. Rep.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Ładne ikonki. Interesuje mnie wachlarz w 3 linii z lewej strony. Dało by radę oryginalny rozmiar jakiś taki większy?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Ładne ikonki. Interesuje mnie wachlarz w 3 linii z lewej strony. Dało by radę oryginalny rozmiar jakiś taki większy?

Oj ciężko będzie. Musiałabym to powiększyć, co niestety ujęłoby jakości i pojawiłyby się pixele, jak i cały obiekt był by rozmazany.

Jeżeli chodzi o rybki oraz inne przedmioty. Służe pomocą przy ich modyfikacji w Photoshopie lub GIMP"ie, gdyby ktoś się na to zdecydował i nie wiedział, jak się do tego zabrać. Dzięki temu, poprzez np zmianie kolorów i obracaniu można uzyskać kilka dodatkowych itemków, stworzonych już z tych przedstawionych w głównym poście.

Opublikowano

@Wredna,

Pokombinuje z rybkami w GIMP'ie jak poradziłaś. Mam nadzieję, że te moje umiejętności graficzne mi wystarczą, jak nie to napiszę o pomoc :)

1377019234-U697852.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ikonki fajne, dla kilku chyba mam zastosowanie. Zapis do formatu tga w PhotoShop to 10 sek roboty. Like.

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do żadnej ikonki nie mogę znaleźć zastosowania. Gdyby było więcej tych rybek, można by je zamienić, lecz te co teraz są również są zajebiste.

Dam lajka jak będę mógł, bo praca Twoja i ciekawa. Nie wykorzystam, pozdrawiam.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...